Hvorfor fungerer ikke drone-streaming på PC-er eller LAN, men fungerer på telefoner og nettbrett?

Ustabiliteten og svartingene i webapplikasjonen (Edge og Chrome) skyldes en feil i DJI-appen, som av og til sender bilder med dupliserte tidskoder. Vi er i kontakt med DJI, og de har anerkjent problemet.

En løsning kan ta litt tid. I mellomtiden kan du bruke vår transcoder for å rense signalet.

Prøv å strømme til vår transcoder-URL ved å bruke DJI-appen:

rtmp://transcoder.incidentshare.com:1937/xxx/streamname

Bruk den transcoding-URL-en som ble gitt av Bliksund-support med et passende navn uten mellomrom eller spesialtegn.