Hvorfor virker drone-streaming ikke på PC'er eller LAN, men fungerer på telefoner og tablets?

Ustabiliteten og sortskærmene i webapplikationen (Edge og Chrome) skyldes en fejl i DJI-appen, som af og til sender billeder med dublerede tidskoder. Vi er i kontakt med DJI, og de har anerkendt problemet.

En løsning kan tage noget tid. I mellemtiden kan du bruge vores transcoder til at rense signalet.

Prøv at streame til vores transcoder-URL ved at bruge DJI-appen:

rtmp://transcoder.incidentshare.com:1937/xxx/streamname

Brug den transcoding-URL, som blev givet af Bliksund-support, med et passende navn uden mellemrum eller specialtegn.