Hvordan logger jeg inn på IncidentShare i Google Chrome?

For å logge inn på IncidentShare ved å bruke Google Chrome, følger du disse enkle trinnene:

• Åpne Nettleseren: Start Google Chrome ved å klikke på ikonet eller åpne programmet fra datamaskinen din.
  • Logg Inn: På IncidentShare-nettstedet vil du se et innloggingsfelt. Skriv inn ditt brukernavn og passord i de angitte feltene. Klikk deretter på "Logg Inn" for å få tilgang til kontoen din.

Vær oppmerksom på at nettleseren din må ha cookies aktivert for å logge inn. Hvis du har problemer med innlogging, kan du sjekke om dette kan være årsaken.