Hvordan logger jeg ind på IncidentShare i Google Chrome?

For at logge ind på IncidentShare ved hjælp af Google Chrome, skal du følge disse enkle trin:

• Åbn Browseren: Start Google Chrome ved at klikke på dens ikon eller åbne programmet fra din computer.
  • Log Ind: På IncidentShare-webstedet vil du se et loginfelt. Indtast dit brugernavn og adgangskode i de angivne felter. Klik derefter på "Log Ind" for at få adgang til din konto.

Bemærk, at din browser skal have cookies aktiveret for at logge ind. Hvis du har problemer med login, skal du kontrollere, om dette kan være årsagen.