Hvordan aktivere og bruke anmodninger om oppringers posisjon i en live videosesjon (GPS).

Hvordan aktivere og bruke anmodninger om oppringers posisjon i en live videosesjon (GPS).

Step 1:

Sørg for at brukerrollene som skal ha denne funksjonaliteten, har tilgang til å be om oppringerens posisjon (bildet viser at kun superbrukere har brukerrettigheter til å be om posisjonen til en oppringer). Aktiver funksjonaliteten for hver bruker og husk å lagre endringene.

Step 2.
Send ut en lenke til oppringeren - når den direkte videoen er aktiv, vil GPS-posisjonen vises.

Dette vil vises på operatørens skjerm før oppringeren har akseptert å dele GPS-posisjonen:

Oppringeren vil bli bedt om tillatelse til å dele GPS-posisjonen:

Noen telefoner kan hende ikke viser geolokasjonen eller engang ber om tillatelse hvis telefonen er konfigurert med strenge personverninnstillinger som blokkerer deling av posisjon.