SMS til video - Hvordan aktivere og bruge forespørgsel om opkalders position i en direkte videosession (GPS)

Hvordan aktivere og bruge forespørgsel om opkalders position i en direkte videosession (GPS)

Trin 1:

Sørg for, at de brugerroller, der skal have denne funktionalitet, har adgang til at anmode om opkalders position (billedet viser, at kun superbrugere har brugerrettigheder til at anmode om en opkalders position). Aktivér funktionaliteten for hver bruger og husk at gemme ændringerne.

Trin 2:

Send et link til opkaldere - når den direkte video er aktiv, vil GPS-positionen blive vist.

Dette vil blive vist på operatørens skærm, før opkaldere har accepteret at dele GPS-positionen:

Opkaldere vil blive bedt om tilladelse til at dele GPS-positionen:

Nogle telefoner viser måske ikke geolokationen eller beder om tilladelse, hvis telefonen er konfigureret med strenge privatlivsindstillinger, der blokerer for deling af placering.